Venlo Nimbus Blue

Nieuw: Venlo Nimbus Blue fits you!

Venlo toont in de nieuwe kranenserie Venlo Nimbus Blue haar 90-jarige expertise in toonaangevende kraantechnologie en legt een prominent accent in haar prijssegment.Venlo weet haar innovatieve technologieën te combineren met een intelligent, tijdloos ontwerp. Hierdoor zijn deze betrouwbare kranen in elke ruimte feilloos toe te passen.

Het complete nieuwe assortiment Venlo Nimbus Blue kranen bestaat uit varianten voor toepassingen in de badkamer en keuken. Speciale technische oplossingen, met name voor de woningbouw sector, zorgen voor maximale water- en energiebesparing en maken van Venlo Nimbus Blue een waardevolle investering die zichzelf in korte tijd terug zal verdienen.De nieuwe Venlo Nimbus Blue kranen zijn gemaakt voor het dagelijks leven. Geavanceerde functionaliteit en aantrekkelijk design zijn opvallende kenmerken van deze moderne kranenserie. Daarnaast zijn de kranen uitgerust met de modernste technologieën en besparingsmogelijkheden.

• Uiterst duurzaam 38 mm FirmaFlow-mengpatroon. De levensduur is bijna tweemaal zo lang als de standaardnorm voorschrijft; 500.000 versus 300.000 gebruiksbewegingen.
• Uitgerust met BlueStart-technologie en CLICK-mengpatroon om water en energie te besparen.
• Om water te besparen zijn de wastafelmodellen zijn uitgerust met een volumestroombegrenzer van 5 l/min.
• De keukenmodellen met draaibare, hoog gemonteerde uitloop maken het eenvoudiger om pannen te vullen en af te spoelen.
• De montage is snel en eenvoudig door de EASY FIX-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om de installatietijd met 30% te verkorten.

Klik hier om de brochure te openen
Klik hier om het Venlo Nimbus Blue assortiment te bekijken