Silk Black, het meest complete sanitair assortiment in mat zwart, van Ideal Standard

Ideal Standard presenteert een nieuw en compleet sanitair assortiment in de nieuwe en trendy mat zwarte afwerking, genaamd Silk Black.

De eigentijdse afwerking die ook zeker voor de meer klassieke toepassingen gebruikt kan worden, is gelanceerd in een ruime selectie van de verschillende Ideal Standard-productlijnen, waaronder kranen, thermostaten, douchesystemen, wastafels, toiletten, douches, douchewanden, meubels en accessoires. Ideaal om met elkaar te combineren en toch een mooie universele uitstraling te behouden.

Silk Black zorgt voor een strakke, premium look, terwijl het elegantie en verfijning brengt in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout, marmer en steen. Hiermee kan elke sanitaire ruimte snel en eenvoudig aangepast worden met een gedurfde en eigentijdse zwarte look, of juist een visueel contrast te creëren door slechts een vleugje zwart aan hun ontwerpen toe te voegen.

Geschikt om renovatieprojecten nieuw leven in te blazen of om een statement te maken bij nieuwbouw, zal Silk Black een intieme en krachtige sfeer creëren in elke badkamer van hotel of particuliere woning en is daarom ook toegepast op de meest populaire en innovatieve modellen uit het portfolio van Ideal Standard.

In de nieuwe mat zwarte kranen collectie bevinden zich een fraai vormgegegeven koudwater fonteinkraan, een wastafel mengkraan en een moderne keukenmengkraan. De wastafelmengkraan is verkrijgbaar in zowel een normale als ook een hoge variant, met of zonder click waste in dezelfde kleurstelling. Zowel de wastafelkraan als de keukenkraan zijn voorzien de baanbrekende en duurzame FirmaFlow® keramische schijftechniek die een fijnere temperatuurregeling mogelijk maakt en helpt om water en energie te besparen.

De Ceratherm T-serie thermostatische bad- en douchemengkranen zijn nu ook verkrijgbaar in Silk Black. Uitgerust met FirmaFlow Therm®, de meest duurzame thermostatische cartridge, aangevult met een aantal mooie hand- en regendouches en biedt het ongeëvenaarde niveaus van veiligheid en prestaties. Daarnaast biedt het nieuwe assortiment ook de mogelijkheid om te kiezen voor een mooie ronde of juiste vierkante mat zwarte inbouwthermostaat die gecombineeerd kan worden met een strakke staaf- of ronde handdouche en een heerlijke regendouche met wand- of plafondmontage.

Als totaalproducent van sanitair is Ideal Standard het eerste merk ter wereld met een complete collectie in mat zwart die in de tweede helft van 2021 geïntroduceerd zullen worden. Naast de mat zwart zwarte kranen collectie zullen ook overige sanitair product in deze kleurstelling worden toegevoegd, zoals de Ipalyss waskommen, de Tesi wastafels en meubels, als ook toiletten en bidets. De slanke wc's met hun karakteristieke rondingen zijn voorzien van AquaBlade®-spoeltechnologie voor een effectiever en efficiënter gebruik van water dan traditionele toiletten, evenals voor verbeterde hygiëne.

Ook de onlangs geïntroduceerde Ultra Flat New douchebak, met een hoogte van slechts 2,5cm, zal verkrijgbaar zijn in Silk Black. Die vervolgens weer uitstekend gecombineerde kan worden worden met één van de bijpassende douchewanden. En met de diverse badkameraccessoires is de collectie compleet zodat er geen enkele concessie meer hoeft te worden gedaan aan het ontwerp van de ruimte.

Bekijk hier de brochure: https://www.idealstandardnederland.nl/sites/default/files/normale_downloads/Silk%20Black%20badkamercollectie.pdf