Nieuwe Ultra Flat New douchebakken

Ideal Standard presenteert nieuwe Ultra Flat New douchebakken

De aanbieder van complete badkameroplossingen en badkamerproducten breidt zijn assortiment douchebakken uit met de ultraplatte Ultra Flat New douchebak.

Met een hoogte van slechts 25 mm is de elegante douchebak tot 30 procent vlakker dan vergelijkbare producten op de markt. Dit maakt het geschikt voor laagdrempelige baden. Het is verkrijgbaar in 28 maten en drie verschillende vormen - vierkant, rechthoek en kwartrond. Het robuuste oppervlak van sanitairacrylaat, dat gemakkelijk schoon te maken is, is verkrijgbaar in mat wit en glanzend wit. In vergelijking met alternatieven van staal of keramiek is de douchebak merkbaar warmer en zorgt zo voor een uiterst comfortabele douche-ervaring. Door zijn lage gewicht kan hij eenvoudig door slechts één persoon worden geïnstalleerd, met de mogelijkheid om vlak, opbouw of verhoogd te installeren. De Ultra Flat New douchebak heeft een vlakke, rechthoekige afvoerafdekking met een hoogwaardig chromen oppervlak. Het speciale proces is eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden.

De Ultra Flat New douchebak weerspiegelt de overtuiging van Ideal Standard dat minder meer is. De bijzondere aantrekkingskracht ligt in hun eenvoud. Dat betekent echter niet dat het verfijning mist. Met zijn grote verscheidenheid aan maten, vormen en oppervlakken zijn de mogelijkheden voor het uitrusten van badkamers bijna onbegrensd. Ultra Flat New geeft architecten, interieurontwerpers, bouwers en huiseigenaren de mogelijkheid om hun ideeën te realiseren zonder concessies te doen aan formaat, functionaliteit, toegankelijkheid of onderhoud.

Over Ideal Standard 
Ideal Standard staat al meer dan 100 jaar voor de hoogste kwaliteit en innovatie op het gebied van design, technologie en service. Naast de drie klassieke productgroepen voor de badkamer - keramische producten, acryl baden en kranen - omvat het portfolio ook badkamermeubels, accessoires en keukenkranen. Ideal Standard is niet alleen een toonaangevende wereldwijde fabrikant van producten en oplossingen voor de badkamer. Sinds de oprichting heeft het bedrijf het heden en de toekomst van de badkamer vormgegeven, evenals de transformatie van een puur functionele naar een leefruimte. De badkamerspecialist werkte en werkte samen met de beste ontwerpers van zijn tijd - en zet daarmee herhaaldelijk mijlpalen in de designcultuur. De samenwerking met Ludovica en Roberto Palomba, die begon in 2018, is de nieuwste samenwerking met meesters van modern design. De producten van het bedrijf, met 9.000 werknemers, worden verkocht onder sterke internationale en lokale merken zoals Ideal Standard, Armitage Shanks (VK), Porcher (Frankrijk), Ceramica Dolomite (Italië) en Vidima (Oost-Europa) in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. 

Bekijk hier de brochure: https://www.idealstandardnederland.nl/sites/default/files/normale_downloads/Ultra%20Flat%20New.pdf