Iedere ruimte telt met de badkamercollectie Ideal Standard i.life

Ideal Standard introduceert  i.life, een totale badkameroplossing voor het dagelijkse leven. Ontworpen om een serene schoonheid in elk huis te brengen. Ongeacht de vorm of grootte, biedt i.Life eenvoud met pure lijnen om een rustig badkamerinterieur creëren waarbij functie, comfort en schoonheid elkaar ontmoeten.

De i.life badkamercollectie is ontwikkeld in samenwerking met de Italiaanse designstudio Palomba Serafini Associati. De nieuwe productserie stelt gebruikers in staat om een ​​badkamerinterieur te creëren waar ze dagelijks van kunnen genieten, met alle onderdelen die nodig zijn om het moderne leven te ondersteunen, van wastafels en mengkranen tot douches en toiletten.

Roberto Palomba, Chief Design Officer van Ideal Standard, zegt: “De i.life badkamercollectie is een perfec voorbeeld van design dat een goede basis biedt voor een goed leven; een ontwerp dat een veilige ruimte voor het leven en de liefde bevordert, ongeacht de grootte of vorm van uw badkamer. Het is een slimme, veelzijdige collectie waar design, comfort en hygiëne prachtig samenkomen en we kunnen niet wachten tot onze klanten het thuis gaan ervaren.”

De eerste serie die wordt gelanceerd, als onderdeel van een nog veel uitgebreidere collective, is Ideal Standard i.life A, bestaande uit een selectie wastafels, toiletten en bidets. Gekenmerkt door zacht, afgerond keramiek en een toegankelijk ontwerp, is i.life A zowel praktisch als mooi, creëert een veilige omgeving en garandeert dat zelfs kleine ruimtes compleet aanvoelen.

De wastafels in de i.life A serie zijn er in vier verschillende maten, een keramische sifonkap en sifonzuil , waarbij beide elementen worden gecombineerd om een ​​sculptuurachtig stuk in de badkamer te creëren.

Bovendien profiteren alle ontwerpen in i.life A van de toonaangevende engineering en technologie van Ideal Standard. De toiletten in deze nieuwe collectie zijn voorzien de randloze RimLS+ hygiënetechnologie om ervoor te zorgen dat de hele kom grondiger wordt gereinigd bij elke spoeling, terwijl de waterbesparende functionaliteit helpt om een ​​duurzame levensstijl te ondersteunen. De collectie biedt wandclosets met bijpassende softclose zittingen en bidets.

De i.life-collectie wordt perfect aangevuld door Ideal Standard's opnieuw ontworpen Ceraplan-kranen die slanker, eenvoudiger en soepeler zijn dan ooit tevoren en profiteren van de allernieuwste technologieën. Het assortiment omvat verschillende modellen voor een verscheidenheid aan toepassingen, zoals fonteinkranen, wastafelmengkranen, keukenkranen, bad- en douchethermostaatkranen.

Elk model profiteert van Duitse technische kwaliteit. LightMove-technologie zorgt voor nauwkeurige en moeiteloze controle over zowel temperatuur als watervolume, terwijl de Firmaflow® keramische schijfcartridge - die twee keer zo lang presteert als de industriestandaard - helpt om water en energie te besparen.

De kranen kunnen eenvoudiger dan ooit worden geïnstalleerd met ons EasyFix®-bevestigingsmethode dat de installatietijd standaard met 30 procent verkort. Daarnaast zijn een aantal modellen geselecteerd met de nieuwe EasyFix+®-functionaliteit die de installatietijd zelfs met 50 procent halveert.

Met i.life nemen we onze klanten mee op een reis met oplossingen die een perfecte balans tussen vorm en functionaliteit creëren, en echt de kracht hebben om het moderne leven in een verscheidenheid aan ruimtes te verrijken.

Voor meer informatie, bezoek: www.idealstandard.nl/producten/collecties/i-life-a