Idealrain Evo

IdealRain Evo & Evo Jet handdouches: comfort in de badkamer

Download hier de brochure

Ideal Standard heeft haar douchereeks IdealRain uitgebreid met twee nieuwe modellen. De Evo en Evo Jet handdouches zijn zo ontworpen dat ze werkelijk alle verwachtingen overtreffen. Ze zijn elegant, hoogst efficiënt en ze leveren een onbeperkt gevoel van comfort. Kortom: een must voor in de badkamer! Met de IdealRain Evo en Evo Jet handdouche wordt douchen een heel nieuwe ervaring.

Handdouche met tijdloze elegantie

De IdealRain Evo en Evo Jet hebben een tijdloze look en passen in elke douchecabine of inloopdouche. Ze zijn verkrijgbaar in een klassieke, ronde en in een verfijnde diamantvorm. De handdouches zijn zo ontworpen dat ze aan alle eisen voldoen. Ze beschikken over innovatieve functies voor verbeterde efficiëntie en comfort. Bovendien gaan ze lang mee en bieden ze een oplossing voor elk budget. Dat maakt de handdouche zowel geschikt voor particulieren als voor commerciële partijen.

Duurzaam douchen dankzij Ideal Standard

Energie besparen? Met de zowel de Evo als de Evo Jet handdouche is het goed mogelijk. Dankzij water- en energiebesparende functies kunt u geld besparen, zonder in te leveren op comfort. De geavanceerde douchetechnologie zorgt voor optimale spuitprestaties en voor koele spuitstukken (Cool Body), zodat u zich niet brandt aan een hete kraan. Ook de schoonmaak is voortaan een peulenschil. Dankzij de zachte sproeiers behoort een vervelende hardnekkige kalkaanslag vanaf nu namelijk tot de verleden tijd.

Handdouche met 3 sproeistanden en gepatenteerde technologie

De IdealRain douchekoppen zijn eenvoudig in het gebruik. Met de gladde Navigo drukknop kunt u schakelen tussen de verschillende sproeiopties. Beide Evo-modellen hebben drie sproeistanden, waaronder de massage- en de zachte regenstand. Het Evo-model beschikt daarnaast ook nog over een regenstand en de Evo Jet wordt geleverd met de speciaal gepatenteerde Drop Jet technologie. De Evo handdouche is verkrijgbaar in de afmetingen 110 en 115mm en de Evo Jet gaat nog een maatje verder en is verkrijgbaar in 125 en 134 mm.

Zachte regen: het water wordt met lucht vermengd, wat zorgt voor een zachte, reinigende waterstraal.
Regen: een verkwikkende motregen voor een volledige verfrissing.
Massage: een pulserende waterstraal voor een revitaliserende douche-ervaring.
Drop Jet: krachtige, zeer fijne druppels zorgen voor een onvergelijkbaar doucheplezier.

IdealRain is een uitstekende keuze voor elke inloopdouche en douchecabine, of u nu kiest voor de Standard, de Evo, of de Evo Jet. Ideal Standard levert alle modellen met stevige muurbeugels en metalen houder.

Bekijk hier de video voor meer uitleg over de Ideal Rain Evo & Evo Jet