Hygiëne opnieuw gedefinieerd voor openbare was- en toiletruimtes

Ideal Standard, specialist in sanitaire oplossingen voor badkamer, douche- en toiletruimtes voor woningbouw en publieke ruimtes, helpt architecten, installateurs, gebouwen-beheerders en bestekschrijvers om prachtige, duurzame wasgelegenheden en toiletruimtes te creëren in een tijdperk waar hygiëne, design en prestatiegerichte producten belangrijk zijn.

De fabrikant heeft een nieuwe interactieve brochure voor was- en toiletruimtes in publieke ruimtes  met een keuzehulp voor het vinden van oplossingen gelanceerd, waardoor professionals zoals architecten en ontwerpers snel hun eisen kunnen invoeren en direct op maat gemaakte informatie ontvangen over welke producten het beste passen bij de behoeften van een project.

De innovatieve en bekroonde producten van Ideal Standard zijn ontwikkeld om bestekschrijvers alles te geven wat ze nodig hebben om meer hygiënische ruimtes te creëren die ook duurzaam, comfortabel en elegant zijn. Of ze nu worden gebruikt in grote hotels, vakantieparken, openbare gebouwen, high-end restaurants of kantoorruimtes, de producten van Ideal Standard zullen voldoen aan de dagelijkse, praktische behoeften van de moderne eindgebruiker in een wereld waarin hygiëne en duurzaamheid één van de belangrijkste thema’s zijn.

Jan Peter Tewes, CEO van Ideal Standard, zei: "De verwachtingen van mensen met betrekking tot hygiëne zijn nog nooit zo hoog geweest, met een grotere behoefte aan geruststelling dat de toiletten die ze bezoeken voldoen aan de meest veeleisende normen. Bij Ideal Standard leveren we oplossingen die niet alleen aan deze behoefte voldoen, maar dat ook prachtig doen - dat noemen we 'Hygiene opnieuw gedefinieerd'.

“Onze merken over de hele wereld worden geleid door experts op het gebied van hygiëne en design, en dat al tientallen jaren. We weten dat elk product dat in deze ruimtes wordt gebruikt, foutloos moet functioneren en er tegelijkertijd geweldig uit moet zien om de omgeving en ervaring voor de gebruiker te verbeteren. Door te kiezen uit ons bekroonde portfolio, kunnen bestekschrijvers was- en toiletruimtes creëren die zeker de verwachtingen van elke bezoeker zullen overtreffen.”

In de afgelopen jaren heeft Ideal Standard verschillende op hygiëne en duurzaamheid gebaseerde innovaties op de markt gebracht, meest recentelijk Intellimix. Intellimix is ontworpen om bij elk gebruik zowel zeep als water af te geven en met de mogelijkheid om getimede handwasinstructies weer te geven, is Intellimix volledig aanraakvrij, waardoor verbeterde hygiënenormen in openbare toiletten worden gegarandeerd. Ideaal voor kantoren, vrijetijdsvoorzieningen en andere drukbezochte omgevingen, zoals winkelcentra, hotels, restaurants en luchthavens, de kraan verlaagt de bedrijfskosten aanzienlijk, is duurzaam en vermindert afval en onderhoud.

De innovatieve kraan heeft twee felbegeerde internationale designprijzen gewonnen, de Red Dot Award for Product Design 2021 en de iF DESIGN AWARD 2021. Beide erkennen de hoogste normen van kwaliteit, innovatie en functionaliteit van productfabrikanten over de hele wereld.

Om meer te weten te komen over welke oplossingen het meest geschikt zijn voor een toiletproject, gebruikt u de nieuwe interactieve brochure voor openbare was- en toiletruimtes met keuzehulp.

Ga voor meer informatie over het complete aanbod van Ideal Standard naar: https://www.idealstandard.nl/producten/highlights/openbaretoiletruimtes