Design en technologie gecombineerd: Ceratherm Navigo® van Ideal Standard

Met Ceratherm Navigo® presenteert Ideal Standard een nieuwe collectie inbouwdouchethermostaten: in combinatie met het inbouwdeel Easy-Box maakt het een elegant, minimalistisch design mogelijk met de nieuwe Navigo®-technologie van Ideal Standard.

Eenvoudige en nauwkeurige bediening

Dankzij de nieuwe Navigo®-technologie worden de douchethermostaten gekenmerkt door een eenvoudige, nauwkeurige bediening. Door op de bedieningsknop te drukken wordt de douche gestart of gestopt, en door de knop te draaien kan de waterhoeveelheid nauwkeurig worden geregeld. De ergonomische metalen handgrepen kunnen gemakkelijk worden bediend, ook met ingezeepte, gladde of natte handen, dankzij de antislipgroeven.

De watertemperatuur kan eenvoudig en nauwkeurig worden ingesteld dankzij het nieuw ontwikkelde FirmaFlow® thermostatisch patroon. De gewenste temperatuur wordt snel bereikt, wat energie en water bespaart. De veiligheidsknop van 40°C en de geïntegreerde temperatuurbegrenzer voorkomen verbranding. Bovendien kunnen de hoofddouche en de handdouche gelijktijdig worden gebruikt - voor een allround aangename douche-ervaring.

Slank, elegant design

Ceratherm Navigo® overtuigt niet alleen door zijn eenvoudige bediening, maar ook door zijn smaakvolle, minimalistische design. De douchethermostaten zijn verkrijgbaar als vierkant en rond model en in vier verschillende kleurafwerkingen die perfect passen bij de andere kranen in de Atelier Collectie van Ideal Standard: Chroom, Magnetic Grey, Silver Storm en Brushed Gold. Het slanke frontpaneel is slechts 10 mm diep en draagt ​​bij aan de moderne en fraaie uitstraling. De selectiesymbolen bevinden zich bovenaan de bedieningsknoppen en passen zo onopvallend in het design.

Het onlangs geïntroduceerde Singular™-concept van Ideal Standard stelt klanten in staat om een ​​complete badkameroplossing te hebben via één aanspreekpunt en leverancier. Mets deze aanpak zijn er dan ook perfect passende Idealrain doucheproducten beschikbaar voor de Ceratherm Navigo® collectie, waaronder regendouchekoppen, handdouches, doucheslangen en muurbeugels.

Makkelijke en snelle installatie met Easy-Box

Ceratherm Navigo® douchethermostaten zijn geschikt voor het bestaande en beproefde Easy-Box inbouwdeel van Ideal Standard. De Easy-Box vereenvoudigt het installatieproces: het heeft bijvoorbeeld een aantal functies en eigenschappen zoals het Fast-Fix montagesysteem. De handig geplaatste bevestigingen maken de installatie vanuit alle posities eenvoudig. Het systeem heeft ook de gebruikelijke aansluitingen voor standaard leidingwerk.

Easy-Box is geschikt voor elk project - of het nu gaat om een ​​inbouw- of voorwandinstallatie. Het Dichtfix-systeem van de Easy-Box biedt bovendien een drievoudige bescherming tegen het binnendringen van water in of uit de inbouwunit.

Bert Depiere, Vice President Kranen bij Ideal Standard International, zegt: “De douchethermostaten uit de Ceratherm Navigo®-collectie zijn veilig, duurzaam en gemakkelijk te gebruiken en bieden ook een extreem slanke en elegante uitstraling. Dankzij de vier verschillende kleurafwerkingen en de flexibele Singular™-aanpak is de serie veelzijdig en te combineren met keramiekcollecties en wastafelkranen uit het hele Ideal Standard-assortiment.”