Contactloos, aanraakvrij, hygiënisch handen wassen met de nieuwe Sensorflow-kranen

Ideal Standard, al meer dan 100 jaar één van 's werelds toonaangevende producenten van openbare en privé badkameroplossingen, heeft Sensorflow geïntroduceerd, een nieuwe reeks elektronische, contactloze, aanraakvrije sensor kranen die het gemakkelijk maken om te voldoen aan de huidige hygiënestandaarden.

Sensorflow combineert een strak en modern ontwerp met een snelle en moeiteloze installatie en is de ideale keuze als het gaat om het verbeteren van de hygiëne van sanitaire ruimtes bij alle renovatie- en nieuwbouwprojecten - van kantoren en restaurants tot sportaccomedaties, onderwijsinstellingen en andere openbare gebouwen. Het assortiment biedt 100 procent contactloze kranen met een intuïtief ontwerp voor perfecte handdetectie, en biedt de normen van reinheid en comfort die gebruikers verwachten.

Met de innovatieve EasyFix-installatie technologie van Ideal Standard en de batterij en een magneetventiel die in de kraan zijn geïntegreerd, is de montage van Sensorflow zeer eenvoudig, waardoor het upgraden van traditionele kranen met één hendel of drukknop eenvoudiger is dan ooit tevoren. Éénmaal geïnstalleerd, kunnen de kranen moeiteloos worden onderhouden en gerepareerd met toegang via de bovenkant van de kraan. Schoonmaken is ook snel en eenvoudig dankzij een gestroomlijnd, cilindrisch ontwerp dat waterstagnatie voorkomt.

Het Sensorflow-assortiment omvat opbouw wastafelkranen en kranen voor wand- en  paneel-montage, met een keuze tussen netvoeding en batterijvoeding, evenals modellen waarmee u de temperatuur handmatig kunt aanpassen. Ondertussen helpen de 5 l/min-straalregelaar en de automatische waterafsluiting om zuinig met het water om te gaan en langdurige besparingen te garanderen in vergelijking met traditionele kranen.

Hygiëne heeft altijd een hoge prioriteit gehad bij het ontwerpen van sanitair voor openbare ruimtes, maar het is nu de allerbelangrijkste factor om ervoor te zorgen dat mensen en bedrijven over de hele wereld veilig en gezond kunnen blijven werken. Nu we beginnen terug te keren naar een meer normale manier van werken en leven, moeten we ervoor zorgen dat omgevingen op lange termijn hygiënisch zijn en geschikt voor het beoogde doel. Bij Ideal Standard stellen we onze klanten en eindgebruikers centraal in onze productontwerpen, dus we weten hoe belangrijk hygiëne en efficiëntie zijn. Met Sensorflow maken we de introductie van contactloze kranen - of het nu gaat om een upgrade van traditionele kranen of een compleet nieuwe montage - eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren. Door dit te doen, willen we installatie- en onderhoudsteams ontzorgen en de eindgebruikers het vertrouwen geven dat ze hun handen op een veel veiligere, hygiënischer manier kunnen wassen.

Kijk voor meer informatie op: https://brochures.idealstandard.nl/sensorflow