Connect Air kranen

Connect Air kranen: extreem duurzaam en slank design (diameter slechts 37 mm)

Bekijk hier de Connect Air kranen sfeerbrochure

Ideal Standard maakt de collectie Connect Air nog completer. En hoe: met de Connect Air kranen lanceert Ideal Standard het uiterste van functionaliteit én elegantie. Door het unieke en ultra dunne design, een diameter van slechts 37 mm, en de FirmaFlow® cartouche zet Ideal Standard haar innovatie traditie voort.

Net als de meubels en het keramiek uit de collectie Connect Air geldt ook voor de kranen dat deze in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn waarin luchtig design met soft-edge randen de boventoon speelt. Hoge of lage kranen, met de hendelgreep bovenop, aan de zijkant of zelfs naast de kraan aan de  wand gemonteerd: het is allemaal mogelijk. Hierdoor vindt u bij Ideal Standard ongetwijfeld voor iedere ruimte de perfecte, stijlvolle kraan.

500.000 hendel bewegingen
De Connect Air kranen zijn uitgerust met de innovatieve FirmaFlow® cartouche. Dankzij de vernieuwde technologie gaan de kranen langer mee. De minimale capaciteit van dit binnenwerk  bedraagt namelijk 500.000 bewegingen en is hiermee bijna tweemaal zo hoog als de industriële standaard van 300.000. Juist dit duurzame aspect zorgt ervoor dat de kranen ook dé oplossing zijn voor sanitaire voorzieningen in openbare ruimtes zoals horeca of kantoren.

30% installatie tijd besparing
Connect Air kranen worden geïnstalleerd met behulp van de EASY FIX onderbevestigingsmethode. Een enkele roestvrijstalen bout, gecombineerd met een speciale afdichting en een antislip
metalen klem, bevestigt en centreert de mengkraan automatisch. Dit vermindert de installatietijd met 30% en zorgt zo voor een snelle, eenvoudige en kostenefficiënte installatie.