Connect Air

Connect Air nu nog completer

Ideal Standard Connect Air serie uitgebreid met elegante wastafels

Ideal Standard presenteert een mooie aanvulling op de Connect Air collectie. Het programma is nu uitgebreid met Connect Air Arc wastafels in de kenmerkende klassiek-moderne stijl. De Connect Air Arc wastafels zijn verkrijgbaar in de maten 70, 65, 60, 55, 50 cm en als fontein in 40 cm.

Connect Air Arc maakt de badkamerserie nog completer

De aanvulling van de Connect Air Arc wastafels maken de populaire collectie nog completer. Zoals de naam al doet vermoeden, straalt de Connect Air serie een frisse en luchtige sfeer uit. De meubels en het keramiek bevredigen iedere stijl en brengen ongekende elegantie naar de badkamer. Ondanks het tijdloze design voelt de collectie vernieuwend aan.

Geraffineerde badmeubels, wastafels en waskommen

Het meubilair van Connect Air biedt een scala aan uitvoeringen en is beschikbaar in zes tweekleurige combinaties die voor een natuurlijke uitstraling zorgen. Het luchtige en klassiek-moderne design komt ook terug in de wastafels en waskommen door de toepassing van dun keramiek en zachte rondingen. De Connect Air serie van Ideal Standard sluit tevens naadloos aan op de Ultra Flat Solid douchevloeren.

Bekijk de collectie hier in de CONNECT AIR BROCHURE

Bekijk de collectie hier in de PRIJSLIJST 2016/2017 CONNECT AIR