CeraPlus 2

CeraPlus 2 kranen voor de zorgsector – Wanneer hygiëne de hoogste prioriteit heeft

Ideal Standard heeft door de jaren heen bewezen vertrouwd te zijn met de risico’s en uitdagingen in de gezondheidszorg als het aan komt op sanitaire voorzieningen. In de afgelopen decennia heeft Ideal Standard al vele oplossingen ontwikkeld en aangedragen om bij te dragen aan comfort, gebruiksgemak en veiligheid in de badkamer. Ideal Standard is zich ervan bewust dat er altijd ruimte voor verbetering is en heeft dat bewezen in de CeraPlus 2 serie.

In de zorgsector gelden strenge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Bij de ontwikkeling van onze producten hebben deze specifieke eisen onze hoogste prioriteit, zodat onze producten voldoen aan de allerhoogste normen. De CeraPlus 2 kranen voldoen aan alle eisen op gebied van hygiëne die gelden in de gezondheidszorg, in het bijzonder aan de drinkwater hygiëne. De serie biedt een hoge veiligheid, een uitmuntende kwaliteit en een laag water- en energieverbruik. Alle CeraPlus 2 kranen voldoen aan de eisen van DIN EN 806 en bezitten de DVGW certificering (zwaarste Duitse keurmerk).

Het brede scala aan modellen van CeraPlus 2 biedt voor veel toepassingsgebieden een ideale oplossing. Als het gaat om geavanceerde sanitaire uitrusting voor ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzorgings- en verpleeghuizen en huisartsenpraktijken is Ideal Standard uw ideale samenwerkingspartner.

Speerpunten en innovaties uit de CeraPlus 2 serie zijn;

  • thermische ontkoppeling ter bestrijding van legionella en voorkomen van verbranding aan het kraanhuis
  • extra gladde en geminimaliseerde waterwegen ter bestrijding van biofilms
  • vermindering van stagnatie(stilstaand) water
  • thermische desinfectie ter bescherming tegen legionella en pseudomonas
  • gebruik van bacteriostatisch materiaal
  • terugstroompreventie

Bekijk de uitgebreide toelichting op bovengenoemde innovaties en meer in de brochure.